RECEPT PORTFOLIO
Instagram

Tidningssamarbete

 

Jag hittar gärna på nya idéer till matreportage. Jag tycker att det är roligt att ta fram recept med en råvara i focus, där man kan göra recept både söt och salt. Ett exempel är min rödbetsreportage som publicerades i Tidningen Femina. Jag älskar även att pyssla, dukå och styla. Det är super roligt att hitta på olika tema menyer. Mina recepa publicerats har:

MIN PORTFOLIO

Som frilans matkreatör samarbetar jag med livsmedelsföretag, lifestyle samt mattidningar inom receptutveckling. Jag erbjuder en helhetslösning med framtagning av recept, provlagning och matstyling samt fotografering. Jag samarbeta med fotografen Carin Pålsson.

 

Jag bjuder på recept som är kreativa, spännande, gott och lätt att laga, med en annorlunda touch som influeras av min karibisk backgrund. Vill du ha klassisk svensk, får du klassisk svensk med tvist. Nedan kan du läsa om några av mina samarbete.

Samarbete med Livsmedel företag

 

Jag utvecklar och provlagar recept till dina matprodukters Jag framträder på scen där jag lagar den framtagna recept inför en publik, i samband med lansering av nya matprodukter. Jag gör även matlagning och bakning workshop samt erbjuder catering med live cooking vid företagseventet. Bland några a mina tidigare kunder finns Duni AB och DanSucker.

 

Varmt välkommen att kontakta mig.

KONTAKTA OSS

Comets väg 2

239 42 Falsterbo

info@jazz-it.se

0737 22 14 17

PROFILE

F-Skatt registrerat

 

Jazz-it

Mat kryddad med kärlek